Η δυναμική συμμετοχή του ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας στο 4ο Sail for Pink για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας-ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Ήταν μια πρωτοβουλία στήριξης και αισιοδοξίας του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, με δυναμική τη συμμετοχή της ομάδας του ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας!

Με τον Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών Μακεδονίας. συμμετείχαμε ενεργά στο SAIL for PINK, την Κυριακή 15 Μαΐου, σε μια πρωτοβουλία στήριξης και αισιοδοξίας του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, με μια δυναμική ομάδα από 65 μέλη και φίλους.

Ήταν η 4η χρονιά που το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τον γνωστό συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού, προσθέτοντας φέτος και μια παράλληλη δράση, την «Πορεία Ελπίδας». Με την Ομάδα του ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας συμμετείχαμε σε αυτή την «Πορεία Ελπίδας» με αφετηρία το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο λιμάνι, όπου εκεί, στον τοίχο της Ελπίδας, τοποθετήσαμε και τα δικά μας μηνύματα για συμπαράσταση στις γυναίκες που νοσούν και για ενίσχυση της ελπίδας και αισιοδοξίας για όλες τις γυναίκες.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας φορέσαμε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης με την προσθήκη του διακριτικού logo του ΤΟΓΜΕ, χάρη στην ευγενική χορηγία της “Reflex Kids – S.Haritidis SA”.

Εδώ θα δείτε μια δημοσίευση για την εκδήλωση και τη φωτογραφία από ένα μεγάλο τμήμα της ομάδας μας με την χαρακτηριστική λεζάντα: Η δυναμική συμμετοχή του ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ.

    Χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εκδήλωσης:

SS_1 SFP15 (195) SFP15 (143) SS_2 Επικοινωνία2 Επικοινωνία1 Επικοινωνία5 Επικοινωνία4 Επικοινωνία3

Δείτε επίσης...